Значи с масло кастрол съм 10W40 и колата ми работи малко като дизел искам да знам какво масло ми трябва за да може колата да утихне и колко парички горе долу е това масло мерси
Известие
Collapse
No announcement yet.
Потракване....
Collapse
X
-
Най-общо казано, вариаторът е тази джаджа, която се грижи за променливото газоразпределение, посредством разпределителните валове.
Ако се разтърсиш, ще намериш доста неща във форума, бая има изписано по темата.
Цената му варира, но грубо се движи около 300лв. Комплектът за ремонт, ако не искаш целия да го сменяш е 15-20лв. И в двата случая има труд за смяната, който отново варира, най-често 100-150лв.
Обърни се директно към някой от разбирачите (), които се грижат за колите ни за съвсем точна информация. Адресите и телефоните им са в техничарския раздел.
Успех.
П.П.
Подробна информация за джаджата с картинки - ТУКLast edited by Fear; d.m.y г., 19:05.Alfa Romeo 166 3.0 V6
Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.
Comment
-
Първоначално публикувано от Fear Покажи съобщениеTака си е.
Моят обаче, вече кара повече от 4 месеца, откакто Lisan го ремонтира.
Чакам го да се разтропа пак и товагава вече ще се взима нов.
Но ако е разбит вариатора...кит-а помага за кратко само...Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso
Comment
-
Moже и да има, но аз лично не бих заложил на такъв, не те съветвам и теб.
При мен като дойде момента, смятам да пробвам ЕЙ ТОВА.
Писах им преди време на хората, много са любезни и отзивчиви. Няма проблем с доставката до България, като 15 паунда е обикновена, 22 паунда - експресна доставка.Alfa Romeo 166 3.0 V6
Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.
Comment
-
Първоначално публикувано от Fear Покажи съобщениеMoже и да има, но аз лично не бих заложил на такъв, не те съветвам и теб.
При мен като дойде момента, смятам да пробвам ЕЙ ТОВА.
Писах им преди време на хората, много са любезни и отзивчиви. Няма проблем с доставката до България, като 15 паунда е обикновена, 22 паунда - експресна доставка.Алфа 156 2.0 98г.-Ex , Алфа 33 1.7 8v-Ex
Alfa 159 2.4 jtdm
Comment
Comment